Ons woning aanbod

Een mooie woning of huis kopen?

Wij hebben regelmatig prachtig verbouwde huizen, appartementen en andere woningen in de verkoop. Allemaal in perfecte staat en voorzien van de gedegen renovaties en moderniseringen.

Interesse? Kijk verder voor ons actuele aanbod op deze pagina of neem gerust contact met ons op.

Oostkade 58

3221 AK Hellevoetsluis

€ 299.000 k.k.

Bouwjaar

1850

Wonen

97 m²

Aantal kamers

3

Gelegen op

Begane grond

Wat een plaatje!! Deze karakteristieke benedenwoning is op een unieke locatie gelegen in het hart van de historische vesting en grenst direct aan het water met een prachtig uitzicht. De vuurtoren, havens, strandje en eetgelegenheden zijn in de directe omgeving. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1850, maar de gehele woning is in 2020 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen waardoor u de woning direct kunt betrekken!

Via entree bereikt u via een prachtige glazen pui de ruime woonkamer vanwaar u direct uitkijkt op het water. De open keuken heeft een moderne inrichting en is voorzien van inbouwapparatuur als gaskookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Aan de achterzijde van de woning zijn er twee slaapkamers, waarbij één van de kamers toegang heeft tot de tuin. De geheel vernieuwde en luxe badkamer heeft een inloopdouche, vrijstaand ligbad en een wastafel. Tevens vindt u hier de opstelplaats van het witgoed. In een separate ruimte is het toilet, welke in dezelfde stijl als de badkamer betegeld is.

De woning is grotendeels voorzien van massieve houten vloerdelen.

De achtertuin is netjes bestraat en heeft een gazon. Achterin de tuin is er een stenen berging.

• Bouwjaar 1850 en gerenoveerd in 2020;
• Projectnotaris Govers Spil te Rotterdam;
• Gestucte wanden in de gehele woning;
• Nieuwe en moderne deuren;
• Nieuwe badkamer en nieuw toilet;
• 5 jaar garantie op keukenapparatuur en 1 jaar garantie op de verbouwing door aannemer;
• HR c.v. combi-ketel uit 2020;
• Ruime berging;
• Bijdrage VvE € 75,– per maand.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Bekijk alle informatie op Funda